Arctic Log Cabins kelomökit

Artic Log Cabins kelomökit

ILMAINEN WiFi

Ilmainen pysäköinti

Terassi

Piha

Lemmikit sallittu

Kymmenen Arctic Log Cabins kelomökkiä (6+2 henkilöä) sijaitsevat aivan Saariselän ydinkeskustan tuntumassa, vain 450 metrin päässä kaikista palveluista. Kaikissa kelomökeissä on kaksi makuuhuonetta, tilava parvi, pieni keittiö (varustuksena liesi, yhdistelmämikro, jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin ja vedenkeitin), sauna, takka ja polttopuut, ilmainen internet ja pieni taulutelevisio. Lemmikit ovat tervetulleita näihin kelohirsimökkeihin! 

Jos ryhmänne on isompi kuin kuusi henkilöä käy majoittuminen kätevästi varaamalla useamman kelomökin. Kelomökit ovat melko lähellä toisiaan ja siksi Arctic Log Cabins -kelomökit ovat kätevä tapa majoittaa isompikin ryhmä Saariselällä – aina 70 henkeen saakka.

Murtomaahiihtoladut menevät ihan mökkien vierestä, samoin moottorikelkkareitti. Hiihtobussin pysäkille on 200 metriä. Lentokentältä bussilla tullessa matkaa pysäkiltä mökille on vain 100 metriä. 

Mökit ovat tunturissa, luonto on aistittavissa ja nähtävissä ihan mökistä saakka. Revontulia voit ihailla pimeän tullen suoraan mökin pihalta. Hirsimökit ovat hyvin lappihenkisiä.

Koe Lapin taika koko perheen voimin!