Arctic Log Cabins kelomökit

Arctic Log Cabins kelomökit

ILMAINEN WiFi

Ilmainen pysäköinti

Terassi

Piha

Lemmikit sallittu

Kaksitoista Arctic Log Cabins kelomökkiämme (6+2 henkilöä) sijaitsevat Saariselän Etelärinteellä, vain n. 500 metrin päässä kaikista tunturikylän keskustan palveluista. Kaikissa kelomökeissä on kaksi makuuhuonetta, tilava parvi, minikeittiö (varustuksena keittolevyt, yhdistelmämikro, jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin ja vedenkeitin), sauna, takka ja polttopuut, ilmainen WiFi ja pieni taulutelevisio. Lemmikit ovat tervetulleita näihin kelohirsimökkeihin! 

Jos ryhmänne on isompi kuin kuusi henkilöä käy majoittuminen kätevästi varaamalla useamman kelomökin. Mökit ovat melko lähellä toisiaan ja ovat kätevä tapa majoittaa isompikin ryhmä Saariselällä – petipaikkoja on yhteensä 96!

Saariselän kuuluisille hiihtoladuille ja moottorikelkkareiteille pääsee muutaman sadan metrin päästä. Laskettelukeskukseen matkaa on n. 1,5 km. Lentokenttäbussin pysäkki on aivan mökkiemme vieressä. Hiihtobussin pysäkille on kävellen n. 200 metriä. 

Mökkien sijainti on rauhallinen, keskellä kaunista ja puhdasta Lapin luontoa Kaunispää-tunturin juurella. Revontulia voit ihailla pimeän tullen suoraan mökin pihalta. Kelohirsimökit ovat hyvin lappihenkisiä.

Koe Lapin taika koko perheen voimin!