Talon säännöt

Talon säännöt

Tervetuloa viihtymään Artic Log Cabins mökkeihimme! 

Huomioithan seuraavat sääntömme: 

Sisäänkirjautuminen on mahdollista klo 16.00 alkaen. Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä. Mikäli haluat aikaistaa saapumistasi tai myöhäistää lähtöäsi. olethan meihin yhteydessä niin tarkastamme mökin varaustilanteen.

Avaimet noudetaan oven viereisestä avainboxista. Toimitamme avainboxin koodin sähköpostise tai tekstiviestillä 2 vrk ennen saapumista. Uloskirjautuessa avaimet jätetään boxiin. Ongelmatilanteissa soita 0509121327.

Mikäli lukitset itsesi ulos tai hukkaat avaime, ota meihin yhteyttä. Ovenavaamisesta veloitamme 30 eur +uuden avaimen kulut.

Liinavaatteet eivät sisälly majoituksen hintaan. Voit käyttää omia liinavaatteita tai ostaa ne meiltä lisäpalveluna 15 EUR/setti.

Sisäsiistit lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita, mutta huomioithan että mökeissämme ei ole erikseen lasten tai vauvansänkyjä. Parvelle menevät tikkaat ovat melko jyrkät ja voivat olla vaaralliset pienemmille lapsille.

Mökin edessä on pysäköintitilaa 2-3 autolle. Mökeissä on ulkopistoke, jos autossasi on lohkolämmitin, saat sen helposti jatkojohdolla kiinni.

Klo 23.00-07.00 mökeissä tulee noudattaa hiljaisuutta.

Tupakointi sisällä on ehdottomasti kielletty.

Yli 10 hengen juhlien ja tilaisuuksien pito on toistaiseksi kielletty.

Pidäthän hyvää huolta mökistä ja sen irtaimistosta. Mahdollisesti aiheutunut vahinko laskutetaan hinnaston mukaan.

Loppusiivous sisältyy hintaan. Ennen uloskirjautumista sinun tulee ainoastaan viedä roskat, laittaa likaiset astiat tiskikoneeseen, sammuttaa valot ja lukita ovi. Muistathan huolehtia, että saunan kiuas, keittolevyt yms. ei jää päälle.

Mikäli havaitset mökissä puutteita tai vikoja, olethan pikaisesti yhteydessä 0509121327.

Viihtyisää Lapin lomaa toivottaen!

Arctic Log Cabins