UKK

Ohessa vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (UKK)

Parhaimman voimassaolevan hinnan saat tekemällä online varauksen nettisivustomme kautta. Teemme mielellämme tarjouksen jos tarvitse yli kolme mökkiä tai pitkäaikaismajoitusta yli kaksi viikkoa kestävälle ajanjaksolle. 

Mökkimme ovat myynnissä erilaisissa online-portaaleissa yms. Kaikki nämä varaukset on synkronoitu nettisivujemme varausjärjestelmään.

Maksu onnistuu helpoiten ja nopeiten luottokortilla. Varausmaksuna veloitetaan vähintään 1 vrk varaus. Poikkeuksena mökit Rovajärven eräkämppä sekä Metsäkoti B, jotka on mahdollista maksaa myös tilisiirtona. 

Retkivuoteen lapselle voi tilata etukäteen ilman lisämaksua kirjoittamalla sähköpostia arctic@aikamatkat.fi 

Emme ole toistaiseksi veloittaneet lemmikeistä lisämaksua. Omistan vastuulla on huolehtia, että lemmikit eivät aiheuta vahinkoja mökille/irtaimistolle.

Meillä ei ole vastaanottoa paikan päällä, mutta sisäänkirjautuminen on tehty helpoksi. Löydät avaimen avainboxista, joka sijaitsee kuistilla mökin seinällä (lähellä ovea). Nelinumeroinen koodi majoitukseen lähetetään viimeistään 2 vrk ennen majoitusta sähköpostitse tai tekstiviestillä. Viestissä on mukana myös yhteystiedot, jolla saat yhteytemme henkilökuntaamme paikan päällä, joka auttaa majoitukseen liittyvissä kysymyksissä tarvittaesssa 24/7.

Saariselän kohteissamme loppusiivous lisätään varausten hintaan. Tämä siksi, että haluamme varmistaa että seuraavan asiakkaan majoitus onnistuu siisteysstandardiemme mukaisesti.